torstai 25. huhtikuuta 2013

Velasmooth ja senttejä karisee


Olemme vihdoin saaneet käyttöön Velasmooth laitteemme ja muutamat teistä meidän asiakkaistamme ovat jo kerenneet testata muutamat velahoidot.
On ollut todella ihana viettää aikaa teidän kanssa. Hoitoaika kun yleensä on noin 60-90min, siinä kerkee jo rupatella elämäntarinat lävitse ja muuta ihanaa "hömppää".
Parasta on ollut ensimmäisen kerran jälkeinen seuraava hoitokerta ja kommentit "siis en tiedä kuvittelenko vaan, mutta iho tuntuu sileämmältä" tai "Haluan niin paljon, että tää toimii, mutta en tiiä voiko tää olla tästä, mutta musta tuntuu, et housut ei kiristä".
Itse olen ehkä naurahdellut, mutta antanut mittanauhauhan puhua puolestaa ja kyllä! Senttejä on lähtenyt.
Voi teidän ilmeitä, leveitä hymyjä ja naurahduksia.. Se on ehdottomasti parasta antia työltäni.

Tässä pieni tietopaketti niille jotka eivät Velasmooth hoidossa ole vielä käyneet.

Vela-hoidot tehoavat sitkeimpäänkin selluliittiin, sekä muotoilevat vartaloa ja usein myös pienentävät kehon ympärysmittoja.

Selluliittia vähentävät ja vartaloa muokkaavat Vela-hoidot perustuvat ainutlaatuiseen ja patentoituun tekniikkaan, jossa yhdistetään alipaineimu, mekaaninen hieronta, radiofrekvensi sekä infrapunavaloenergia. Tekniikassa kudosta lämmitetään tarkkaan kohdistetusti radiofrekvenssillä ja infrapunavalolla , jolloin rasvasolut pienenevät. Alipaine ja mekaaninen hieronta edesauttaa verenkierron ja lymfakierron tehostumista, kohentaa ihon sävyä ja tasoittaa kudosta. Kaikki nämä neljä vaikutusta yhdessä muodostavat patentoidun elõs -teknologian, jota hyödyntää ainostaan Vela-hoidot. Teknologian taustalla on pitkät ja tarkat lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat myös todiste hoitojen tehosta ja turvallisuudesta. 

Vela tietoa sivuillamme tässä.

Aurinkoisin terkuin Jenni

Ps. Kunhan saan nämä omat jenkat hinkutettua, lupaan laittaa ennen ja jälkeen kuvat tänne blogiin :)


lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ihanaa lauantai-aamua

Ihanaa lauantaia-aamua lukiat!

Tänään olen herännyt hyvissä ajoin ja kammannut naaman ja laittanut kiharat hiuksiin. Lähdin ajamaan Kotkasta töihin Helsingin keskustaan nauttien auringosta ja aamukahvista. Tänään on hyvä päivä.

Työpäivän aluksi siivosin liiketilan ja laitoin tossut jonoon odottamaan aamun ensimmäisiä asiakkaita. Tänään työpäivääni kuuluu sokerointeja,ripsienpidennyksiä ja IPL Laser hoitoa.


Sokeroinnit teen meidän omalla maahantuomalla LLB Professionalin sokerointi tuotteilla ja ripsienpidennykset samoin.

Tässä blogikirjoituksessa voisin kuitenkin enemmän avata tätä Laserhoitoa mitä aion tänään tehdä asiakkaalleni. Eli hoidettava alue on kasvoilla ja hoidettava asia on katkenneet verisuonet poskilla ja nenänpielissä. Pintaverisuonet suljetaan IPL (vali-impulssi laserilla) laitetteella. Valoimpulssin vaikutettua pintaverisuoniin, se lämpenee ja "polttaa" pienet suonet kiinni. Tämä tämän päivän asiakas tulee hoitoon jo kolmatta kertaa ja me olemmekin saaneet todella hyviä tuloksia tähän mennessä jo. Normaalisti couperosaiho vaatii useamman käsittelykerran ja arvio tässäkin tapauksessa oli neljä kertaa. Toki käsittelykertoihin vaikuttaa paljon se, kuinka pahasti verisuonia on katkennut ja mikä on haluttu lopputulos. Ihanaa kun uuden teknologian ansiosta ei tarvitse enää kärsiä aina vaan punottavista poskista! :)

Tästä linkistä voi tutustua meidän omilla sivuilla asiasta:
 http://www.longlastingbeauty.fi/stop-redness-couperosa-hoito

Ihanaa viikonloppua lukiat! :)

- Anniina











perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kauneushoitola Long Lasting Beauty




Hip Hei
Keskustelimme Anniinan kanssa viimeviikolla molempien mieltä jo pitkään kutkuttaneesta asiasta.
Se olisi nyt tässä, eli olemme molemmat pienissä päissämme miettineet, että haluaisimme alkaa kirjoittaa blogia. Päiväkirjaa työpäivistämme teille ja meille. Kaikkea ihanaa kauneuteen, ihon- ja vartalonhoitoon liittyen.

Tervetuloa seuraamme!

-Jenni